ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Υπηρεσίες καθαρισμού υψηλών προδιαγραφών & απαιτήσεων

Want to know more?

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Φροντίζουμε τα χαλιά σας, σαν να είναι δικά μας!

1
2
4

Want to know more?

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Σύγχρονες μέθοδοι – Συνέπεια – Επαγγελματισμό

Want to know more?

Industrial Laundries

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.

Οι εγκαταστάσεις μας αναπτύσσονται σε εργοστασιακούς χώρους 24.000 τ.μ. στην περιοχή της Λεύκας Πατρών, με το κυρίως κτιριακό συγκρότημα όπου στεγάζεται η επιχείρηση (6500 τμ) να αποτελεί πρότυπο αρχιτεκτονικής αισθητικής.

Βασικά χαρακτηριστικά του αποτελούν η φωτεινότητα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας και η λειτουργική κατανομή των χώρων.

Η εταιρία έχει τις εξής θεμελιώδεις αρχές

  • προστασία του περιβάλλοντος
  • υψηλή αισθητική του χώρου
Προσφέρουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στην πλύση, τον καθαρισμό και την απολύμανση επαγγελματικού ιματισμού. Επίσης εξασφαλίζουμε την αποστείρωση τυχόν μολυσμένων τεμαχίων και εξασφαλίζουμε την παραλαβή και την παράδοση στην έδρα του πελάτη. Χρησιμοποιούμε την πλέον σύγχρονη τεχνολογία με οικολογικά απορρυπαντικά άριστης ποιότητας, σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις οδηγίες της Ε.Ε.

Η διαδικασία

1

Ταξινόμηση ιματισμού

Μόλις ο ιματισμός φτάσει στις εγκαταστάσεις μας ταξινομείται και διαχωρίζεται ανάλογα με το είδος, την ποιότητα και στην συνέχεια φορτώνεται αυτόματα στα πλυντήρια.

2

Σιδέρωμα ιματισμού

Μετά το στάδιο της πλύσης ακολουθεί ένα ακόμη πιο σημαντικό στάδιο, αυτό του σιδερώματος. Να σημειωθεί πως οι μηχανές σιδερώματος, δεν εγγυώνται απλά ένα τέλειο στέγνωμα και σιδέρωμα, αλλά εξασφαλίζουν σε σημαντικό βαθμό και την αποστείρωση του ιματισμού.

3

Μεταφορά ιματισμού

Ο ιματισμός διπλωμένος και συσκευασμένος αυτόματα, είναι πλέον έτοιμος να προωθηθεί στον πελάτη με τα ιδιόκτητα οχήματα μεταφοράς της Industrial Laundries.

Γιατί μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας..

Είμαστε ειδικοί

και κυριαρχούμε στον κλάδο σε κλίμακα και εμβέλεια με ένα ευπροσάρμοστο και εκτεταμένο δίκτυο που παρέχει με συνέπεια εξαιρετικά αποτελέσματα

Είμαστε αφοσιωμένοι

στους πελάτες μας και καθοδηγούμαστε σε όλα όσα κάνουμε από τις ανάγκες τους.

Είμαστε πλήρεις

και επιδιώκουμε να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες.

Προσπαθούμε διαρκώς

για να επιτύχουμε τα υψηλότερα πρότυπα και να βελτιώνουμε συνεχώς όλες τις πτυχές της επιχείρησής μας.

Τελευταία Νέα

Our Clients Say